P-51 B Mustang 1:32 Trumpeter + Aires + HAD
+2
bbalázs
HADvezér
6 posters
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: P-51 B Mustang 1:32 Trumpeter + Aires + HAD
Szép lesz ez, csak így tovább!
Nem gondolom, hogy pár apró karcolás miatt mentegetőznöd kéne...
Szerintem egy hadi használatban lévő gép felülete sem lehetett tükörsima.
Ezeregy hatás érte őket, és gondolom nem polírozták át őket minden bevetés előtt.
Nem gondolom, hogy pár apró karcolás miatt mentegetőznöd kéne...
Szerintem egy hadi használatban lévő gép felülete sem lehetett tükörsima.
Ezeregy hatás érte őket, és gondolom nem polírozták át őket minden bevetés előtt.
bbalázs- HADnagy
- Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás ideje : 2012. May. 20.
Szerintem brutál jó!
Várom nagyon, hogy hogyan készíted a koszolást
Simi
Várom nagyon, hogy hogyan készíted a koszolást
Simi
Köszönöm fiúk a bátorítást
a hétvégén lesz időm folytatni
a hétvégén lesz időm folytatni
Végre újabb haladás a maketten. Felfestettem a csíkokat és egy kcsit játszottam az olive színű csillogásgátló felülettel is (kis MIG filterezés + airbrush munka) Következik a matricázás és a koszolás
Mellesleg megkövetem magam az Alcad festékekkel szemben - a Gunzéra ráfestettem más árnyalatokat az Alcaddal, és kiválóan fedett. Most már számomra is biznyos, hogy a legjobb hatást az Alcad festék váltja ki...
Addig is pár kép a mostani helyzetről:
Mellesleg megkövetem magam az Alcad festékekkel szemben - a Gunzéra ráfestettem más árnyalatokat az Alcaddal, és kiválóan fedett. Most már számomra is biznyos, hogy a legjobb hatást az Alcad festék váltja ki...
Addig is pár kép a mostani helyzetről:
Lehet, hogy kéne csinálnom mégis egy "vas" B Mustangot?
Roland- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 33
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 30.
Hát... igazán színes madár lesz belőle!
Szépen haladsz, és nekem tetszik a fémfestés. Gratula!
Szépen haladsz, és nekem tetszik a fémfestés. Gratula!
Köszönöm Sanyi
A Plastic Winteren, Pozsonyban sikerült vennem Gunze Plate super silver festéket. Nem volt sok választásom, ugyanis csak ez az egy volt, 17,5 Euro-ért, amit aztán hosszas győzködés mellett 15 -ért el is tudtam hozni igaz adtak hozzá egy hozzávaló hígítót is.
Így most már semmi akadálya a folytatásnak, illetve most már reményeim szerinti a befejezésnek.
A Plastic Winteren, Pozsonyban sikerült vennem Gunze Plate super silver festéket. Nem volt sok választásom, ugyanis csak ez az egy volt, 17,5 Euro-ért, amit aztán hosszas győzködés mellett 15 -ért el is tudtam hozni igaz adtak hozzá egy hozzávaló hígítót is.
Így most már semmi akadálya a folytatásnak, illetve most már reményeim szerinti a befejezésnek.
Na erre a festékre én is kíváncsi vagyok, mert eddig csak az Alcladdal dolgoztam. Várom a véleményedet!
a kipufogókkal szenvedtem eddig... egyenként csiszolni, kifúrni még ebben a méretben is nehéz volt. MOst hamarosan jön a festés, Csabi, megírom hogy milyen vele a munka
Elkészült a mű
az én ígényeimnek teljesen megfelelő szinten befejeztema B Mustángot. A vitrinben iegn jól mutat és mindenkinek ajánlom a lehető legkevesebb feljavítóval és idő rááldozással készülő makettezzést - mint régen, amikor az alkotás örömét valóban élveztük...
Pont Mikuláskor kezdtem újra festeni a teljesen lemosott gépet, és 4 nap alatt lett majdnem kész állapotba - tegnap egy fél napot még szöszöltem vele és ma már fotogén lett a madárka
az én ígényeimnek teljesen megfelelő szinten befejeztema B Mustángot. A vitrinben iegn jól mutat és mindenkinek ajánlom a lehető legkevesebb feljavítóval és idő rááldozással készülő makettezzést - mint régen, amikor az alkotás örömét valóban élveztük...
Pont Mikuláskor kezdtem újra festeni a teljesen lemosott gépet, és 4 nap alatt lett majdnem kész állapotba - tegnap egy fél napot még szöszöltem vele és ma már fotogén lett a madárka
A hozzászólást HADvezér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 14, 2012 9:41 pm-kor.
Helló Feri!
Nagyon szép lett, gratulálok hozzá!
Mutatós festést választottál, és a kivitelezés is a szokásos magas színvonalú!
BB
BB
bbalázs- HADnagy
- Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás ideje : 2012. May. 20.
Szia Feri!
Nagyon szép lett ez a fémfestés! Úgy látom, hogy megérte beszerezni az új festéket. Festés után lakkoztad is
A matricák is nagyon szépen beleolvadnak a felületbe. Gratulálok!
Nagyon szép lett ez a fémfestés! Úgy látom, hogy megérte beszerezni az új festéket. Festés után lakkoztad is
bbalázs írta:Helló Feri!
BB
Köszöm Balázs
Csabee írta:Szia Feri!
Csabee, köszönöm, örülök, hgy tetszik
Igen a festék tényleg kiváló. A Plate Silver Gunze festék alap festés után, pár helyen paneleztem a meglévő Alcaad festékekkel. Nem nagyon látszik az eltérés, de a fény töréseknél igen Nem akartam húzni az időt, tényleg úgy készült most, mint régen, amikor nem a megfelelés kényszere hajtott, hanem a makettezés öröme!! Vissza az örömteli makettezéshez!
Ezentúl is így állok majd a makettjeim megépítéséhez, mindenkinek ajánlom - jó érzés!
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» MEsserschmitt 262 a-1 Tamiya 1:48 + Aires + HAD
» Messerschmit 262 A-1 Tamiya 1:48 + Aires + HAD
» F4U-1 Corsair 1:48 Tamiya+Aires
» Trumpeter Mi-4 1:35
» TRUMPETER: MIG-23 MF 1:48
» Messerschmit 262 A-1 Tamiya 1:48 + Aires + HAD
» F4U-1 Corsair 1:48 Tamiya+Aires
» Trumpeter Mi-4 1:35
» TRUMPETER: MIG-23 MF 1:48
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.