mit gyárson a HAD?
+2
Richyke90
HADvezér
6 posters
Had Fórum :: "HADüzenet" (gyártással, forgalmazással kapcsolatos ötletek) / Your Ideas for me, what making the HAD in the future?
1 / 1 oldal
mit gyárson a HAD?
Kérünk ötleteket, hogy mit szeretnétek látni a HAD palettáján.
Matricák, műgyanta és fotomaratás... mi nincs még a piacon, amire szükségünk lenne... ?
köszönettel a HADvezetőség
Matricák, műgyanta és fotomaratás... mi nincs még a piacon, amire szükségünk lenne... ?
RE: mit gyártson a HAD
Szia HADvezér!
Egy régi Malév-es ötletem van.
A TNT-Malév használta a HA-TAB lajstromjelű BAe 146-200QT teherszállító repülőgépet éjszakai csomagszállításra 1988-1993 között. Szerintem keresendő lenne, főleg hogy még elérhető a Revell által gyártott Avro RJ85, ami teljes mértékben megegyezik a BAe 146-200 géppel. E-mailben elküldöm számodra CorelDraw X3 formátumban.
Üdv
Faragó Richárd
Egy régi Malév-es ötletem van.
A TNT-Malév használta a HA-TAB lajstromjelű BAe 146-200QT teherszállító repülőgépet éjszakai csomagszállításra 1988-1993 között. Szerintem keresendő lenne, főleg hogy még elérhető a Revell által gyártott Avro RJ85, ami teljes mértékben megegyezik a BAe 146-200 géppel. E-mailben elküldöm számodra CorelDraw X3 formátumban.
Üdv
Faragó Richárd
Richyke90- HADapród
- Hozzászólások száma : 1
Csatlakozás ideje : 2012. Apr. 23.
Re: mit gyárson a HAD?
Hali
Esetleg Il-18-hoz is csinálhatnátok Malév matricákat, hátha lenne rá vevő.
Esetleg Il-18-hoz is csinálhatnátok Malév matricákat, hátha lenne rá vevő.
mk452001- HADapród
Csatlakozás ideje : 2012. Feb. 10.
Igen az Il-18 már tervben van, közösen a BoA céggel. Nem a legrégebbi festés, mert azt már kiadta hanem, ami utána jön.
HADvezér írta:Kérünk ötleteket, hogy mit szeretnétek látni a HAD palettáján.
Szia Feri!
A Hartmann ERLA G-10 és F-86 matrica nem valósul meg végülis?
Üdv Roli.
Roland- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 33
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 30.
Szia HADvezér!
A számomra kedves 1/144-es méretarányban készültök-e további matricalapok kiadásával? Engem legfőképpen a harci gépek érdekelnek, de a MiG-21 matricákon kívül nem látok mást a kínálatban. Örülnék, ha ebben a méretarányban is lehetne kapni a magyar csillag-ék-számsor ívet, hiszen a teljes MiG-sor (15-től 23-ig) kapható 1/144 makettként. A MiG-29-hez, Szu-22-höz, Mi-24-hez is szívesen látnék matricákat, bár utóbbi makett elég ritkán szerezhető be...
A Kampfgruppe 1/144 fórumán nem vagytok felsorolva a matricagyártók listájában, talán ott is felmerülhetne igény ilyen lapokra, ha ismernék a céget.
üdv:
Zsolt
zsoca- HADapród
Csatlakozás ideje : 2012. Apr. 30.
Szia ZSolt,
Igen, jó ötlet a számsoros matrica ebben a méretben is, ezért szerintem hamarosan lesz ilyen a HAD kínálatában. egyelőre csak a számsorok.
Kampgruppe 1/144 oldalon egyelőre nem találtam levelezési címet, de keresem a lehetőséget a hírdetésre.
Igen, jó ötlet a számsoros matrica ebben a méretben is, ezért szerintem hamarosan lesz ilyen a HAD kínálatában. egyelőre csak a számsorok.
Kampgruppe 1/144 oldalon egyelőre nem találtam levelezési címet, de keresem a lehetőséget a hírdetésre.
Szia HADvezér!
Szerintem sarkalatos téma a magyar Me-210 C matrica, amit lehetne csak magyar, vagy bevenni más híres gépek mellé ( Messzer, Stuka, Fóka ) vagy Me-110 és 210 vagy német 210/410 és magyar 210... de számomra ez lenne a legutolsó variáció.
Esetleg sablon készítés 210-hez.
Üdv: Csabi
mcs- HADapród
- Hozzászólások száma : 6
Csatlakozás ideje : 2011. Dec. 29.
Szia Csabi, Igen jó téma, meg is van hozzá mindenem, csak a jó makett hiányzik. 48 -ban semmi, 72 -ben meg nem tudom igazán a felhozatalt, de úgy tudom nincs semmi jó minőségű makett.
Ha van valami új gyártású makett, akkor megérné, de egyébként sejnos nem.
HADvezér írta:Szia Csabi, Igen jó téma, meg is van hozzá mindenem, csak a jó makett hiányzik. 48 -ban semmi, 72 -ben meg nem tudom igazán a felhozatalt, de úgy tudom nincs semmi jó minőségű makett.
Hello Feri,
A jó makett mindig hiányzik viszont a Revell 48-ban illetve Italeri 72 adott ki makettet.
Nekem speciál 72 ben van és várat magára,ill matricára hogy elkészítsem.
Üdv: Csabi
mcs- HADapród
- Hozzászólások száma : 6
Csatlakozás ideje : 2011. Dec. 29.
Az a bajom ezzel, hogy a 48-as Revell, Me 410 -es és nem is kapható már régóta... A 72-es Italeri nem hiszem, hogy a mai kornak megfelelő minőségű makett. Annyi minden van más, amit érdemes előbb megcsinálni, hogy egy kicsit még napoljuk a dolgot, hiszen: a kivárás matricát terem
Addig is azért lesz mit készíteni!
Addig is azért lesz mit készíteni!
Hello!
Nekem volna egy ötletem, vagyis itt van a polcomon még két 737-es és jött az ötlet, hogy kellene egy Travel Service-est is csinálnom. Nos keresgettem mindenfelé, de nem találtam 800-ashoz magyar lajstromjelűt.
Szerintem lenne sikere. Főleg, hogy már két magyar TS-es gép is van Ferihegyen.
Ha netán én voltam figyelmetlen és mégis fellelhető valahol akkor elnézést.
Nekem volna egy ötletem, vagyis itt van a polcomon még két 737-es és jött az ötlet, hogy kellene egy Travel Service-est is csinálnom. Nos keresgettem mindenfelé, de nem találtam 800-ashoz magyar lajstromjelűt.
Szerintem lenne sikere. Főleg, hogy már két magyar TS-es gép is van Ferihegyen.
Ha netán én voltam figyelmetlen és mégis fellelhető valahol akkor elnézést.
Szila007- Vendég
KÖszönöm az ötletet.
Volt már gyártásban magyar lajstrommal Travel Service HAD matrica, de a limitált 40 db-os széria 5 év alatt sem kelt el, ezért nem tervezem a gyártását. A Boa cég gyárt hasonló matricát, igaz a lajstromot neked kell majd "magyarosítani", de a többi minden stimmel.
Köszönettel: HADvezér
Volt már gyártásban magyar lajstrommal Travel Service HAD matrica, de a limitált 40 db-os széria 5 év alatt sem kelt el, ezért nem tervezem a gyártását. A Boa cég gyárt hasonló matricát, igaz a lajstromot neked kell majd "magyarosítani", de a többi minden stimmel.
Köszönettel: HADvezér
Had Fórum :: "HADüzenet" (gyártással, forgalmazással kapcsolatos ötletek) / Your Ideas for me, what making the HAD in the future?
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.