Silver Wings CR.42 full gyanta és maratás kit 1:32
Silver Wings CR.42 full gyanta és maratás kit 1:32
Lenegyel Partnerem, a Silver Wings nagyon ígényes munkákkal lep meg minket évről-évre - köztük szerencsére a "Large Scale" kedvelőket is. Immáron második olyan témát dolgozott fel, amit a magyar makettezők is örömmel építhetnek majd. Igaz a dobozban nem szerepel a magyar gépek "festési HAD -a", de már úton van a HAD új 1:32 -es matricája, amivel ez a hiány gyorsan pótolható lesz
A maketttek igényes munkával, műgyantából és fotómaratott alaktrészekből készülnek. A dekorációt, színes jó minőségű grafikák segítségével, saját tervezésű, de a HAD által kivitelezett matricákkal lehet elkészíteni (innen a partnerség).
A CR.32 után most jelent meg a CR.42 is! Így ebben a méretben is lehet újabb magyar témát készíteni! Én már nagyon várom, remélem többünknek örömöt szerez majd a kit.
A maketttek igényes munkával, műgyantából és fotómaratott alaktrészekből készülnek. A dekorációt, színes jó minőségű grafikák segítségével, saját tervezésű, de a HAD által kivitelezett matricákkal lehet elkészíteni (innen a partnerség).
A CR.32 után most jelent meg a CR.42 is! Így ebben a méretben is lehet újabb magyar témát készíteni! Én már nagyon várom, remélem többünknek örömöt szerez majd a kit.
A hozzászólást HADvezér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 17, 2012 3:45 am-kor.
Re: Silver Wings CR.42 full gyanta és maratás kit 1:32
Már nálam a kit (Experte Sanyi barátom részére kértem egyet a gyártótól)
gyönyörű, tényleg, minőségi munka. Matrica hamarosan lesz hozzá, most már a méreteket fel tudom venni.
gyönyörű, tényleg, minőségi munka. Matrica hamarosan lesz hozzá, most már a méreteket fel tudom venni.
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.