Had Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MIG 21BIS a típus búcsúja PÁPA 2000 08. 24.

2 posters

Go down

MIG 21BIS a típus búcsúja PÁPA 2000 08. 24. Empty MIG 21BIS a típus búcsúja PÁPA 2000 08. 24.

Témanyitás  FISHBED7 Szomb. Okt. 06, 2012 11:09 am

Tisztelt HADvezér!

Azért írok ebben az új topicban, mert semilyen más okos megoldást eddig nem találtam. Ez pedig az a repülőgép volt, amelyet ezen a fájdalmas, szomorú napon Lanecker József ezredes, a megszűnő 47. Pápa Harcászati Repülőezred parancsnoka repült. Az alkalomhoz illően volt az 5531-es oldalszámú repülőgép festve, a pápai alakulat által használt század, ill. alakulatjelzéseken kívül a repülőgépre fel volt festve "gazdája" rendfokozata is! És ettől volt különleges.

Számomra (és merem remélni, más makettezőknek is) nagy jelentőségű lenne ennek a kiegészítésnek, illetve az 1:48 és 1:32 léptékű matricának megjelentetése. Amennyiben a festés elhelyezkedése a repülőgépen problémás lenne, rendelkezésemre áll néhány saját készítésű fotó a gépről, amelyekről hűen rekonstruálható a rendfokozat elhelyezkedése a repülőgépen.

Üdvözlettel: FISHBED7

FISHBED7
HADapród
HADapród

Hozzászólások száma : 1
Csatlakozás ideje : 2012. Oct. 06.

Vissza az elejére Go down

MIG 21BIS a típus búcsúja PÁPA 2000 08. 24. Empty Re: MIG 21BIS a típus búcsúja PÁPA 2000 08. 24.

Témanyitás  HADvezér Vas. Okt. 07, 2012 1:36 am

Köszönöm a tervet, már én is gondoltam rá. Küldhetnél pár fotót óla (közelit ha lehet), minél több van annál jobb lesz a matrica is.

üdv:Feri
HADvezér
HADvezér
(H)ADmin, tulajdonos, főparancsnok
(H)ADmin, tulajdonos, főparancsnok

Hozzászólások száma : 647
Csatlakozás ideje : 2011. Oct. 22.

http://www.hadmodels.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.