1:144 MALÉV 737-800 RIP
3 posters
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
1 / 1 oldal
1:144 MALÉV 737-800 RIP
Igy vetett véget egy majdnem teljesen elkészült makett életének a lakk... ((((
Még a katasztrófa előtti állapot:
R.I.P.
Még a katasztrófa előtti állapot:
R.I.P.
Szila007- HADapród
- Hozzászólások száma : 5
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 08.
Re: 1:144 MALÉV 737-800 RIP
Szila007 írta:Igy vetett véget egy majdnem teljesen elkészült makett életének a lakk... ((((
R.I.P.
Szia!
Pisztollyal fújtad, vagy flakonból?
Milyen lakk volt?
Roland- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 33
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 30.
Flakonból. Praktikerben vettem, Prisma Color - fényes. Ezt ajánlották több fórumon is.
De csak az egyik oldalát cseszte el, a másik szép lett.. És nem fújtam többet erre az oldalra.. :/ nem tudom miért szedte így szét.. :/
De csak az egyik oldalát cseszte el, a másik szép lett.. És nem fújtam többet erre az oldalra.. :/ nem tudom miért szedte így szét.. :/
Szila007- HADapród
Sajnos csak MAKETTEZÉSHEZ gyártott lakkot használjunk!!!!
Sajnálom, pedig nagyon szép volt már! Reméllem tudod javítani. Látjátok, sokszor az olcsó lesz a drága...
Sajnálom, pedig nagyon szép volt már! Reméllem tudod javítani. Látjátok, sokszor az olcsó lesz a drága...
Az orrát sikerült javítani a hátuljával nem tudom mit csináljak, egyenlőre... :/ De kicsit kedv szegett lettem... :/ Úgyhogy félre is raktam. HADvezér milyen lakkot ajánlasz mert van egy 767-esem ugyanígy MALÉV de azt nem szeretném ha az is erre a sorsra jutna.. :/
Szila007- HADapród
Szila007 írta:Flakonból. Praktikerben vettem, Prisma Color - fényes. Ezt ajánlották több fórumon is.
Szia!
Ha flakonost is használsz - van Gunzéban is - mindent érdemes mondjuk egy szívószálon keresztül belefújni egy tégelybe, onnan a pisztolyba - esetleg tovább hígítani - és úgy a makettre.
Sajnálom, mert tényleg szép a nagymadár!
Roland- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 33
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 30.
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.