Boeing 737-800 OneWorld livery
2 posters
1 / 1 oldal
Boeing 737-800 OneWorld livery
Sziasztok!
Végre sikerült befejeznem a MALÉV flottám 3. 737-esét is. Ez kicsit különlegesebb makett lett, mert elég hibrid megoldásokkal született. Kezdve azzal, hogy ez az első vízbázis festésű makettem, és az első teljesen pisztollyal festett is, de nem volt minden színem vízbázisúval ezért egy része a sima olajbázisú revell. A matricáról annyit, hogy félig HAD (ezúton köszönöm még egyszer a remek minőséget) másik fele pedig egy makettező kolléga műve, de saját nyomtatás lézeres nyomtatóval.
Maga az építés semmi extra dolgot nem igényelt, szokásos Revell minőség, itt-ott faragni kellett de nem volt gond.
És az egész 737-es "flotta":
Végre sikerült befejeznem a MALÉV flottám 3. 737-esét is. Ez kicsit különlegesebb makett lett, mert elég hibrid megoldásokkal született. Kezdve azzal, hogy ez az első vízbázis festésű makettem, és az első teljesen pisztollyal festett is, de nem volt minden színem vízbázisúval ezért egy része a sima olajbázisú revell. A matricáról annyit, hogy félig HAD (ezúton köszönöm még egyszer a remek minőséget) másik fele pedig egy makettező kolléga műve, de saját nyomtatás lézeres nyomtatóval.
Maga az építés semmi extra dolgot nem igényelt, szokásos Revell minőség, itt-ott faragni kellett de nem volt gond.
És az egész 737-es "flotta":
Szila007- HADapród
- Hozzászólások száma : 5
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 08.
Re: Boeing 737-800 OneWorld livery
Gratulálok, nagyon szép lett.
Hamarosan gyártjuk a matricáját is
Szépen mutat a Citi kártyás is
üdv: Feri
Hamarosan gyártjuk a matricáját is
Szépen mutat a Citi kártyás is
üdv: Feri
Re: Boeing 737-800 OneWorld livery
Köszönöm!
A Citiset is neked köszönhetem!
A Citiset is neked köszönhetem!
Szila007- HADapród
- Hozzászólások száma : 5
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 08.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.