Karácsonyi örömmakettezés! Trumpeter TU-95 MS Bear H "a hatalmas Orosz medve..." 1:72
3 posters
1 / 1 oldal
Karácsonyi örömmakettezés! Trumpeter TU-95 MS Bear H "a hatalmas Orosz medve..." 1:72
Gyerekkorom egyik legnagyobb és legszebb 1:100 -as NDK makettjének az illóziója jelent meg ebben az építésben. Tervem az volt, hogy az akkori "fílinget" közel 35 év elteltével újra átélhessem, csak most kicsit jobb minőségben. A Trumpeter kiadta 1:72 -ben nem rég a "nagy orosz medvét" és gondoltam, hogy szakítva az eddigi 1:32 -es építések hagyományával, ezt az egy kivételt megépítem ebben a méretben. A célom nem a verseny makettezés volt most sem, mint ahogy az elmúlt időkbben sem, hanem e tényleges hobbi makettezés örömteli érzésének az átélése. Szerencsére sikerült viszonylag gyorsan elkészülnöm vele, Karácsony délelőttjén került a vitrinbe a kb 10 napos munka eredménye, ami szépen visszahozta a régi szép időket... lesznek jobb képek is, de most nézzünk párat a gyors vitrin fotókból!
csak a méretek miatt: 63 cm hossz, 61 cm fesztáv... az 1:32 es Stuka mellett sem kicsi a látvány....
csak a méretek miatt: 63 cm hossz, 61 cm fesztáv... az 1:32 es Stuka mellett sem kicsi a látvány....
Re: Karácsonyi örömmakettezés! Trumpeter TU-95 MS Bear H "a hatalmas Orosz medve..." 1:72
Helló Feri!
Gratulálok!
Nem semmi meló 10 nap alatt összerakni "konyhakészre" egy ekkora jószágot...
Főleg így, a karácsonyi őrület finisében! Minden tiszteletem!
Azért a részletesebb fotókra is kíváncsi vagyok!
bB
Gratulálok!
Nem semmi meló 10 nap alatt összerakni "konyhakészre" egy ekkora jószágot...
Főleg így, a karácsonyi őrület finisében! Minden tiszteletem!
Azért a részletesebb fotókra is kíváncsi vagyok!
bB
bbalázs- HADnagy
- Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás ideje : 2012. May. 20.
Re: Karácsonyi örömmakettezés! Trumpeter TU-95 MS Bear H "a hatalmas Orosz medve..." 1:72
Szép , 10 nap alatt meg főleg.
izakal84- HADapród
- Hozzászólások száma : 6
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 16.
Similar topics
» REPE32001 - Keréktámasztó ék (MIG-29 / orosz repülőgépek)
» 72093 MiG-29 "régi orosz festéssel"
» Poroltó 1:48 Orosz modern repülőgép makettekhez
» TRUMPETER: MIG-23 MF 1:48
» Trumpeter MIG-21 F-13 1:48
» 72093 MiG-29 "régi orosz festéssel"
» Poroltó 1:48 Orosz modern repülőgép makettekhez
» TRUMPETER: MIG-23 MF 1:48
» Trumpeter MIG-21 F-13 1:48
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.