British Sherman MK III. 1:35 Dragon
2 posters
British Sherman MK III. 1:35 Dragon
Ez az a Típus, ami eddig nem keltette fel valahogy a figyelmemet. Most viszont lehetőségem adódott, hogy egy felkérés keretén belül megépítsem ezt a makettet.
Az első pár óra - a futómű kis kütyüinek monoton munkája után egyre igalmasabban alakult a látvány és egyre inkább beleszerettem az általam eddig még fel nem fedezett formavilágba. A lánctalpat meghagyjuk a gyári műanyagnak, mivel kis kötényezés is van a Sherman ezen típusának az oldalán - ezzel eltakarva a Friul fámlánctalp előnyeit.
Ami kicsit furcsa, hgy annyira könnyű a teknő, hogy a lánctalp összehúzza a kerekeket elől és hátul is, ezért elég tetemes mennyiségű ólomsúlyt kellett aplikálni a páncéltest belsejébe...
Az építéssel most itt tartok:
Az első pár óra - a futómű kis kütyüinek monoton munkája után egyre igalmasabban alakult a látvány és egyre inkább beleszerettem az általam eddig még fel nem fedezett formavilágba. A lánctalpat meghagyjuk a gyári műanyagnak, mivel kis kötényezés is van a Sherman ezen típusának az oldalán - ezzel eltakarva a Friul fámlánctalp előnyeit.
Ami kicsit furcsa, hgy annyira könnyű a teknő, hogy a lánctalp összehúzza a kerekeket elől és hátul is, ezért elég tetemes mennyiségű ólomsúlyt kellett aplikálni a páncéltest belsejébe...
Az építéssel most itt tartok:
A hozzászólást HADvezér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 02, 2011 12:47 am-kor.
Re: British Sherman MK III. 1:35 Dragon
Hűha! Ez jó kis építés, látom fogy a réz is hozzá rendesen. Nekem úgy tűnik, mintha a képek mintha túl sárgák lennének!
sajnos a gépem valamiért mostanában ilyen árnyalatot visz a képre. Igaz nem minden világításnál...
Majd lesz fotó szabadban is, az már valós lesz
Majd lesz fotó szabadban is, az már valós lesz
A hozzászólást HADvezér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 04, 2011 2:47 am-kor.
Ez nagyon jó lett! Gratulálok! Tényleg jobbak lettek a képek színei.
Köszönöm Csabee, felteszek még fotókat a masináról, hiszen most egy melegebb fényű vitrinben lett elehelyezve. Szereintem még jobb a látvány, csak a fényképezőgépem nem tudom, hogy mit hoz ki majd belőle.
Csabi, hogy raktál fel az aláírásodba képet? Nekem nem sikerült...
Csabi, hogy raktál fel az aláírásodba képet? Nekem nem sikerült...
Fájlmegosztó oldalra tettem fel a képet és annak az elérési útját másoltam be az aláírás mezőbe.
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.