NATO MIG-29 1:48
2 posters
1 / 1 oldal
NATO MIG-29 1:48
Sikerült egy barátom kérésének eleget tennem, egy "magyar, NATO festésű" MIG-29 -est szeretett volna. Ez lett belőle...
Kicsit az építésről:
Az Academy kicsit "munkás"... , (és most elég finom voltam), makettjét immáron harmadjára építem meg... egyik sem az enyém lett
sajnos a minőség a mai elvárásoknak nem felel meg, de "ez van, ezt kell építeni" címszóval nekiláttam. Azért csak sikerült valami kihozniom a makettből
Azért írok egy kicsit részletesebben a galéria topikba, mivel a matrica 48102 MIG-29 NATO felhelyezésekor túlzottan hangsúlyos lesz a szürkén, ezért gondoltam kicsit az alapszínnel (jól felhígítva) átfújom a matricákat. természetesen már a felhelyezett poziciójukban a száradás után
Szerintem nagyon jól sikerült a próbálkozás, pont olyan lett, mint a fotókon a valóságban.
Akkor pár fotó a különbségről:
matrica az alap állapotban:
matrica átködölve:
egymás mellett:
a függőleges vezérsík, még az építés közben, de már a matrica ködölve:
Kicsit az építésről:
Az Academy kicsit "munkás"... , (és most elég finom voltam), makettjét immáron harmadjára építem meg... egyik sem az enyém lett
sajnos a minőség a mai elvárásoknak nem felel meg, de "ez van, ezt kell építeni" címszóval nekiláttam. Azért csak sikerült valami kihozniom a makettből
Azért írok egy kicsit részletesebben a galéria topikba, mivel a matrica 48102 MIG-29 NATO felhelyezésekor túlzottan hangsúlyos lesz a szürkén, ezért gondoltam kicsit az alapszínnel (jól felhígítva) átfújom a matricákat. természetesen már a felhelyezett poziciójukban a száradás után
Szerintem nagyon jól sikerült a próbálkozás, pont olyan lett, mint a fotókon a valóságban.
Akkor pár fotó a különbségről:
matrica az alap állapotban:
matrica átködölve:
egymás mellett:
a függőleges vezérsík, még az építés közben, de már a matrica ködölve:
Re: NATO MIG-29 1:48
A hozzászólást HADvezér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 19, 2012 4:44 am-kor.
A NATO-matricákat honnan szerezted?
GR74- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 15.
Ja igen, ezt én is ismerem!HADvezér írta:Jó kérdés...
innen
Viccet félretéve, nagyon szép a makett! Az átködölés (nálam, ecsetesnél az átmosás) szerintem minden mtricának jót tesz, mert egy kicsit "egybemossa" a környezetével. Nem mindig, de elég gyakran furcsán néz ki, nagyon kontrasztos tud lenni a "makulátlan" matrica a "használtabb" környezeten.
Szép munka!
GR74- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 15.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.