Sokunk kívánsága végre valóra vált! MiG-29 B /UB NATO festéssel 1:32
Sokunk kívánsága végre valóra vált! MiG-29 B /UB NATO festéssel 1:32
Évekel ezelőtt már felvetettük a témát, de most vált valóra! Jó alkalmat adott az Új (régi) Revell UB makett piacradobása.
Sok itthoni és külföldi makettező építhet ezentúl magyar jelzésekkel MiG-29 -est 1:32 méretben!
Pár fotó egy Revell 1:32 -es MiG-29 -esről, amit kb egy éve készítettem, felkérésre. A matricákat természetesen még nem erről az ívről, hanem egy digitális technikával, egyedileg kivitelezett, szintén sajátgyártású matricáról használtam fel:
Sok itthoni és külföldi makettező építhet ezentúl magyar jelzésekkel MiG-29 -est 1:32 méretben!
Pár fotó egy Revell 1:32 -es MiG-29 -esről, amit kb egy éve készítettem, felkérésre. A matricákat természetesen még nem erről az ívről, hanem egy digitális technikával, egyedileg kivitelezett, szintén sajátgyártású matricáról használtam fel:
Re: Sokunk kívánsága végre valóra vált! MiG-29 B /UB NATO festéssel 1:32
Érdemes lesz beszerezni a ZACTOMODEL kiváló gyantáit a feljavításhoz. A következő saját UB makettemet én is ezen feljívítások beszerzésével kezdem. Talán saját HAD termék is lesz a feljívítások közt, majd elválik a fotók és a makett nézegetése közben
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.