BMP-1 - Trumpeter / Model Point / Magic Model / HADmodels 1:35
BMP-1 - Trumpeter / Model Point / Magic Model / HADmodels 1:35
Még idénre terveztem, hogy mégépítem a BMP-1-esemet. Ma - Szilveszterkor - 90 % -os a készenléti állapota, tehát van esély a befejezésre :)A makett Model Point antenna és géppuska , Magic Model lövegcső és saját HADmodelsmatricával lett kiegészítve.
A makett nagyon szép, pontos, nincs semmi különleges feljavítás ígénye. Persze a lövegcsövet és az antennát érdemes kicserélni, a fentebb említett gyártókéra. A láncszemek egyenként pattintható műanyagból vannak, nagyon könnyű összerakni, de néha szét esik, általában a felrakásnál, és kicsit bosszantó, hogy sokszori próbálkozásra sikerül csak a helyére ragasztani. Az egyik oldal már sikerült, és ha minden jól megy akkor ma a másik oldal is fent lesz. A periszkópokat is mára hagytam, mivel üveg felületük is van, ezért festés után célszerű rögzíteni.
A makett nagyon szép, pontos, nincs semmi különleges feljavítás ígénye. Persze a lövegcsövet és az antennát érdemes kicserélni, a fentebb említett gyártókéra. A láncszemek egyenként pattintható műanyagból vannak, nagyon könnyű összerakni, de néha szét esik, általában a felrakásnál, és kicsit bosszantó, hogy sokszori próbálkozásra sikerül csak a helyére ragasztani. Az egyik oldal már sikerült, és ha minden jól megy akkor ma a másik oldal is fent lesz. A periszkópokat is mára hagytam, mivel üveg felületük is van, ezért festés után célszerű rögzíteni.
Re: BMP-1 - Trumpeter / Model Point / Magic Model / HADmodels 1:35
Kicsit még koszolgatom, megfolyás immitációk több színárnyalatban is tervben vannak, de csak ízlésesen
A desszant térből lesz egy Igla kezelő katona, aki épp célratart, ezért nincs zárt állpotban beragasztva az felnyíló ajtó a torony mögött. Kis vignetta lesz alatta, egy kis földút részlettel.
A desszant térből lesz egy Igla kezelő katona, aki épp célratart, ezért nincs zárt állpotban beragasztva az felnyíló ajtó a torony mögött. Kis vignetta lesz alatta, egy kis földút részlettel.
Re: BMP-1 - Trumpeter / Model Point / Magic Model / HADmodels 1:35
A jármű elkészült mára, most a figurát festem, meg majd a talpazatot terepesítem. Pár kép a még nem teljesen kész makettről:
A lánctalp egyben. Úgy sem látszik majd, mivel a kész járművön takarásban lesz a felső része a görgőkkel. Elléggé megszenvedtem mire felkerült a szemenkénti műanyag, pattinthatós lánctalp.
Kicsit más fényképező beállítással már jobban hasonlítanak a színek:
A lánctalp egyben. Úgy sem látszik majd, mivel a kész járművön takarásban lesz a felső része a görgőkkel. Elléggé megszenvedtem mire felkerült a szemenkénti műanyag, pattinthatós lánctalp.
Kicsit más fényképező beállítással már jobban hasonlítanak a színek:
Similar topics
» Model Point esztergált lövegcsövek, jármű kiegészítők 1:35
» SA-6 with HADmodels upgrade set by Ed Hokun 1:35
» BTR-60 PU-12 (Trumpeter BTR-60 PB átépítés, 1/35)
» Trumpeter MIG-21 F-13 1:48
» SAM-6 1:35 Trumpeter + HAD feljavítók és matrica
» SA-6 with HADmodels upgrade set by Ed Hokun 1:35
» BTR-60 PU-12 (Trumpeter BTR-60 PB átépítés, 1/35)
» Trumpeter MIG-21 F-13 1:48
» SAM-6 1:35 Trumpeter + HAD feljavítók és matrica
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.