Tu-134A 1:72 Amodel
2 posters
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
1 / 1 oldal
Tu-134A 1:72 Amodel
Igen csak meglepődtem, amikor kibontottam a dobozt. Ígényes műanyag köszönt vissza. Ezen felbátorodva, rögtön ki is bontottam a műanyag fóliát amiben a makett alakatrészeit csomagolták és tényleg hatalmas minsőségi változást láttam a műanyag felületén is.
Na ez jó hír hiszen az Amodel igen csak értékes termékeket hozhat lérte az orosz technikát szerető maketttezőknek. Polgári területen kimondottan nagy kincs készült most el az Amodel gyárában. Tu-134A, ebben a méretben csodálatos élményt nyújt majd.
természetesen MALÉV matrica már készül a rajzasztalon hozzá!
Na ez jó hír hiszen az Amodel igen csak értékes termékeket hozhat lérte az orosz technikát szerető maketttezőknek. Polgári területen kimondottan nagy kincs készült most el az Amodel gyárában. Tu-134A, ebben a méretben csodálatos élményt nyújt majd.
természetesen MALÉV matrica már készül a rajzasztalon hozzá!
Re: Tu-134A 1:72 Amodel
Helló Feri!
Ez érdekes építésnek tűnik.
Ahogy elnézem a törzset, rendesen felaprították,
ami nem igazán könnyíti meg az építést.
Remélem az általad is említett illeszkedéssel nem lesz gond...
BB
Ez érdekes építésnek tűnik.
Ahogy elnézem a törzset, rendesen felaprították,
ami nem igazán könnyíti meg az építést.
Remélem az általad is említett illeszkedéssel nem lesz gond...
BB
bbalázs- HADnagy
- Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás ideje : 2012. May. 20.
Köszönöm Balázs a kommented, igen majd kiderül az illesztése. Egyelőre az IL-18 -assal vagyok elfoglalva, most indítom a topikot...
üdv:Feri
üdv:Feri
A hozzászólást HADvezér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 12, 2014 10:16 pm-kor.
A hozzászólást HADvezér összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 12, 2014 10:19 pm-kor.
Elnézést a fotókon a csiszolás apró pora látszik, elég csúnya így..., természetesen kifújva nem látszik majd. Próbálok holnap jobb képeket is készíteni, poratalnítani is bár, mint írtam, nem látszik majd szinte semmi a kis szélvédő üvegen keresztül
Lényeg: a makett kezd alakulni, szép festés előkészítésre törekszem - mert mint tudjuk a festés adja majd el makettünket
Érdekességnek számntam az eredeti fotókon is jól látszó narancssárga sötétítő függőnyök elkészítését
Lényeg: a makett kezd alakulni, szép festés előkészítésre törekszem - mert mint tudjuk a festés adja majd el makettünket
Érdekességnek számntam az eredeti fotókon is jól látszó narancssárga sötétítő függőnyök elkészítését
Szépen alakul!
Nomeg a magyar matrica is jól mutat mindkét gépen!
Apropó!
HAD kívánjak itt nagyon boldog születésnapot!
Nomeg a magyar matrica is jól mutat mindkét gépen!
Apropó!
HAD kívánjak itt nagyon boldog születésnapot!
bbalázs- HADnagy
- Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás ideje : 2012. May. 20.
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.