Mávag Héja II.- Special Hobby 1:72
4 posters
1 / 1 oldal
Mávag Héja II.- Special Hobby 1:72
Egy magyar vonatkozású, ritkán látott gépet szeretnék megosztani veletek.
A makett tartalmaz minden feljavítást, motor, kabinbelső- az utolsó kütyüig.
A kabintető vákuumhúzott, de egy darab, amit kettévágtam. Így sem sok látszik a belsőből, de hát ez van.
A makett tartalmaz minden feljavítást, motor, kabinbelső- az utolsó kütyüig.
A kabintető vákuumhúzott, de egy darab, amit kettévágtam. Így sem sok látszik a belsőből, de hát ez van.
István- FőHADnagy
- Hozzászólások száma : 92
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 04.
Re: Mávag Héja II.- Special Hobby 1:72
Szép munka!
Maga a makett is nagyon szép, csak épp egy baj van vele - amit te is említettél. Van egy tonna rézmaratás és gyanta a kabinbelső feltuningolásához (nagyon precíz, részletes), de a végén semmi sem látható belőle. Hacsak nem üvegfalúra (üvegzseb ) készíti az ember. Nekem a "sima" 2000-es Héja van meg, de még nem mertem nekilátni. Biztatásnak jó volt látni a tiedet, köszi!
Maga a makett is nagyon szép, csak épp egy baj van vele - amit te is említettél. Van egy tonna rézmaratás és gyanta a kabinbelső feltuningolásához (nagyon precíz, részletes), de a végén semmi sem látható belőle. Hacsak nem üvegfalúra (üvegzseb ) készíti az ember. Nekem a "sima" 2000-es Héja van meg, de még nem mertem nekilátni. Biztatásnak jó volt látni a tiedet, köszi!
GR74- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 15.
Köszönöm a jó szavakat! Igen a belsőt csak nagyítóval érdemes nézni, pl. a rádióból még így sem látszik semmi.
Ezért készítettem magamnak is fényképeket a belsőről- legalább tudom mi van ott
Ezért készítettem magamnak is fényképeket a belsőről- legalább tudom mi van ott
István- FőHADnagy
Hát igen, itt-ott szerintem még a nagyító sem segít. Max egy fogorvosi tükör (ha van ilyen miniatűr változatban), amivel a zsürizők szokták nézegetni a maketteket. Azzal talán látható, hogy milyen jól kidolgozott a kabinbelső oldalfala...
A motorral sokat kellett bíbelődni, vagy jól illeszkedtek az alkatrészek? (Csak a többiek számára: minden egyes műgyanta hengert külön-külön kell beragasztani). Nem tettél olyan képet, amin látszana, de a kész maketten érvényesül ez? Vagy abból sem látszik semmi?
A motorral sokat kellett bíbelődni, vagy jól illeszkedtek az alkatrészek? (Csak a többiek számára: minden egyes műgyanta hengert külön-külön kell beragasztani). Nem tettél olyan képet, amin látszana, de a kész maketten érvényesül ez? Vagy abból sem látszik semmi?
GR74- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 15.
Igazából sok minden ott sem látszik.
Az építésre visszatérve a műgyanta szépen illeszkedik és a rézzel sem voltak gondok. Csak egy kis apróság, a gázkarok és pár kütyü nagyító alatt is alig látszik, pláne még fel is kell ragasztani
A gép törzsén már volt mit csiszolni a belsővel ellentétben.
Az építésre visszatérve a műgyanta szépen illeszkedik és a rézzel sem voltak gondok. Csak egy kis apróság, a gázkarok és pár kütyü nagyító alatt is alig látszik, pláne még fel is kell ragasztani
A gép törzsén már volt mit csiszolni a belsővel ellentétben.
István- FőHADnagy
Similar topics
» A-10 Hobby Boss 1:48
» V-150 Commando Car 1:35 Hobby Boss
» Great Wall Hobby: MIG-29 1:48
» M.S. 406 Finn légierő - Hobby Boss 1/72
» Mörser Karl-Gerat 1:72 Hobby Boss
» V-150 Commando Car 1:35 Hobby Boss
» Great Wall Hobby: MIG-29 1:48
» M.S. 406 Finn légierő - Hobby Boss 1/72
» Mörser Karl-Gerat 1:72 Hobby Boss
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.