Revell MIG-25 1:48
5 posters
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Revell MIG-25 1:48
Szép munka!
A méreteket elnézve, ezen egy rakéta akkora, amekkora madarakkal én dolgozni szoktam 72-ben
A méreteket elnézve, ezen egy rakéta akkora, amekkora madarakkal én dolgozni szoktam 72-ben
Biztos, hogy a megrendelőnek így nem tetszik? Maga az eredeti kinézet is nagyon jó ezzel a cápaszájjal meg az átfestett felségjellel, a makett festése is nagyon jó... Miért kell átfesteni?HADvezér írta:... és még át is kell majd fessem tereptarkára... oda lesz az egész fémfestés az oldalán és a hasán..., de ez a kívánság.
GR74- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 15.
Hát ezt kérdeztem én is...., de a terepmintás tetszik neki. Nincs mit tenni sajnos. Csak jönne már valami válasz, hogy melyik festés legyen, mert nem tudom befejezni addig...
Előrebocsátom, hogy eszem ágában sincs minősíteni, ne adj'Isten kritizálni a megrendelőt, de érdekes tény (gondolom ezt ti is észrevettétek), hogy nekünk, makettezőknek teljesen másképp "áll rá a szemünk" a dolgokra. Nekünk egy "teljesen" szürke gép, amin van egy érdekes helyen kicserélt panel (pl ami most eszembe jut: egy TELIC-es brit Harrier, amelyikre amerikai Harrierről kannibalizált borítólemezt tettek, amin rajta volt az amerikai felségjel egy nagy darabja), vagy egy átfestett felségjel vagy bármi apró részlet, sokkal kívánatosabb. Ha valaki megnézi a makettjeimet, ritka kivétellel mindig az ilyen színesekre cuppan rá. Hiába mutatom, tolom az orra elé a "kis szürkét", magyarázva, hogy milyen nehéz volt ezt vagy azt megcsinálni rajta... "És az a kis édes piros?"
GR74- HADgyakornok
- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 15.
Na még egy fokozattal feljebb
Most készülnek az Aerobonus rakéták, valamint egy kicst megvadítottam a paneleket is Annyira megtetszett a szürke gép, hogy lassan már nem is szeretnék színesebb gépeket készíteni Minden kamuflázs a formavilág elvesztésével jár - hiszen valójában ez is a lényege az álca festésnek... : Megtörni a formát. Nekem valahogy egy repülőgép valódi formája varázsol el
A stencilek is fent vannak már. Szép-szép, de kicsit sárga a lakk és ez látszik is (Begemot matrica)
Fotókat kicsit később, ha már készen lesz teljesen a mű !
Most készülnek az Aerobonus rakéták, valamint egy kicst megvadítottam a paneleket is Annyira megtetszett a szürke gép, hogy lassan már nem is szeretnék színesebb gépeket készíteni Minden kamuflázs a formavilág elvesztésével jár - hiszen valójában ez is a lényege az álca festésnek... : Megtörni a formát. Nekem valahogy egy repülőgép valódi formája varázsol el
A stencilek is fent vannak már. Szép-szép, de kicsit sárga a lakk és ez látszik is (Begemot matrica)
Fotókat kicsit később, ha már készen lesz teljesen a mű !
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» Fw-190 1/72 Revell
» C-17 Globemaster III. Revell 1:144
» APA-5D Konverzió, ICM/Revell 1/35, H.A.D.
» F-14 A Revell átépítés F-14 B verzióra 1:32
» Revell 1:48 F14A VX4 Black Tomcat átépítés F14B VF103
» C-17 Globemaster III. Revell 1:144
» APA-5D Konverzió, ICM/Revell 1/35, H.A.D.
» F-14 A Revell átépítés F-14 B verzióra 1:32
» Revell 1:48 F14A VX4 Black Tomcat átépítés F14B VF103
Had Fórum :: "HADszíntér" Repülőgépek (készülő repülőgép makettek) / works in progress Airplanes kits
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.